Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Fantoma Doamnei Gri a fost fotografiata

joi, 2 aprilie 2015

De sute de ani există zvonuri că fantoma lui Sybil Pen, cunoscută drept Grey Lady (Doamna Gri), ar bântui palatul Hampton Court din Marea Britanie.

 Acum, două persoane cred că au surprins în imagini stafia respectivă.

 Holly Hampsheir, în vârstă de 12 ani, se afla în vizită la palatul Hampton Court alături de verișoara sa, Brook Mcgee, în vârstă tot de 12 ani, arată Daily Mail.



 Într-una dintre fotografii, lângă Holly se pare că apare tocmai Sybil Pen, care are părul lung și poartă o rochie neagră, făcând-o să pară reală. În imaginea următoare surprinsă după câteva secunde stafia nu mai apare.

 Fetele nu și-au dat seama imediat ceea ce s-a întâmplat, ci au făcut descoperirea a doua zi, când se uitau pe imaginile realizate în timpul vizitei lor.



 Sybil Pen a murit de variolă în 1562. Ea a fost asistenta prințului Edward și a îngrijit-o și pe regina Elisabeta I înainte de a muri.

Prima dată s-a vorbit despre fantoma sa în 1829, când biserica palatului a fost reconstruită, iar mormântul său a fost mutat.

 Se pare că palatul a fost bântuit de-a lungul timpului de mai multe fantome, printre care și cea a lui Catherine Howard, soția prințului Howard al VII-lea, acuzată de adulter și care a fost decapitată la comanda soțului său în 1541.
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger