Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Adevăratele cauze ale celui de-al doilea război mondial

sâmbătă, 23 mai 2015



Chiar dacă (neîntâmplător) din punct de vedere oficial sunt catalogate în bloc ca fiind „teorii ale conspiraţiei”, o cantitate impresionantă de informaţii (prezentate în numeroase cărţi, dar mai ales pe internet), aduc argumente cât se poate de coerente că în realitate cel de-Al Doilea Război Mondial, ca şi primul de altfel, a fost provocat intenţionat de către masoneria internaţională. Conform acestor informaţii, în perioada celui de-al doilea război mondial la conducerea masoneriei se aflau (şi se află şi în ziua de astăzi) aşa-zişii „Iluminaţi” evrei, care controlau prin bancherii lor mai toate statele lumii. Sunt bine cunoscute în prezent documente clare care arată că planurile masonilor de generare a războaielor mondiale au fost puse la cale cu mult timp înainte.

Unul dintre artizanii acestor planuri a fost Albert Pike, Marele Comandor al francmasoneriei americane. Într-o scrisoare din 15 august 1871 adresată politicianului italian Giuseppe Mazzini, Albert Pike i-a mărturisit acestuia o parte din planurile francmasoneriei. Iată un fragment din scrisoarea lui: „Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Illuminaţilor să răstoarne puterea țarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Illuminati între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus, iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina.”

Este foarte semnificativ să observăm că datele consemnate ale istoriei arată că a doua zi dupăce Hitler a fost ales cancelar al Germaniei, pe data de 24 martie 1933, cel mai mare cotidian al Marii Britanii din acea vreme, Daily Express, cu un tiraj de milioane de exemplare, titra pe prima pagină: „Iudeea declară război Germaniei”. Dedesubt se putea citi: „Evreii din toată lumea uniți în acțiune”.



În ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizației sioniste Mscha Rjetsch, publica următoarele: „Lupta împotriva Germaniei este purtată de luni de zile de fiecare comunitate evreiască, la orice conferință sau congres, în toate sindicatele și de orice evreu de pe acest pământ. Interesele noastre evreiești impun distrugerea întregii Germanii”. Nathan Kaufmann, evreu din dinastia Rothschild, susținea că „Trebuie sterilizați 48 de milioane de germani, pentru ca pe parcursul a două generații să se înfăptuiască ceea ce altminteri ar costa milioane de vieți umane și eforturi seculare: exterminarea germănimii și a purtătorilor săi”. Câţiva ani mai târziu, ziarul Pravda din 29 noiembrie 1939 publica o declaraţie a lui Stalin: „Nu Germania a atacat Franța și Anglia, ci Franța și Anglia au atacat Germania, asumându-și astfel responsabilitatea pentru acest război.”

Există foarte multe informaţii bine documentate care arată că Hitler nu a fost doar atras în acest conflict prin provocări repetate, ci și finanțat în acest scop. Se ştie de exemplu că senatorul evreu Samuel Preston Bush (tatăl, respectiv bunicul a doi viitori președinți ai Statelor Unite), membru al lojei masonice Skull and Bones (Craniu și Oase), a finanțat și înarmat Partidul Nazist. Această finanțare a Germaniei de către Statele Unite poate părea neverosimilă, ținând cont că aceste două state au fost rivale în cel de-al Doilea Război Mondial.

 Dar ca să înţelegem mentalitatea acestor bancheri, e util să ştim că experienţele au arătat că ei nu ţin niciodată cont de naţiuni, ci se află mereu în spatele tuturor guvernelor, manevrându-le în interesul lor, ca pe nişte păpuşi. Masonii au finanţat adeseori în conflictele internaţionale ambele tabere beligerante, apoi au venit cu o „soluţie” abil pregătită dinainte, pe care de fapt o vizau şi pentru introducerea căreia au creat ca un simplu pretext tot acel conflict. Hitler fost finanţat în deplină conformitate cu planul masoneriei. Planul era ca Hitler să fie folosit ca un pion în război, iar pentru aceasta el trebuia finanţat ca să fie bine înarmat. Dar sprijinul oferit nu trebuia să-l facă să câştige, ci doar să creadă că va câștiga. De aceea au fost speculate pornirile antisemite şi de purificare rasială ale lui Hitler.

 Dar se pare că el cumva le-a scăpat Iluminaţilor de sub control. Mânia lui Hitler şi a Partidului Nazist a ajuns să fie îndreptată în primul rând către magnații financiari evrei, francmasoni și a tuturor celor care își doreau neapărat războiul. Toate aceste lucruri nu sunt menţionate în cărţile de istorie, dar ele sunt susţinute de presa şi documentele acelor vremuri.

Bineînţeles, nu putem trece în extrema cealaltă şi să îl considerăm pe Hitler ca pe un erou al dreptăţii. Nici un om lucid şi moral nu ar putea fi de acord cu metodele pe care Hitler le-a folosit. El chiar a ajuns să vrea să distrugă întreaga naţie evreiască (cu anumite excepţii), ceea ce este fără îndoială absurd. Pe de altă parte, această perspectivă care ni se serveşte, a polarizării absolute în plan politic între bine şi rău este doar o faţadă. Ni se spune că Hitler a fost cel mai mare criminal al omenirii, care a omorât în lagăre de concentrare 6 milioane de evrei şi 10 milioane de oameni din alte naţii şi a declanşat un război care a avut peste 60 de milioane de victime. Principală acuză care i se aduce lui Hitler este aceea că a vrut să-i extermine pe evrei. Opinia publică este sistematic oripilată de către mass-media cu crimele de război ale lui Hitler. Mai mult decât atât, în mai multe ţări există chiar legi aspre pe baza cărora dacă cineva îndrăzneşte să pună la îndoială Holocaustul hitlerist împotriva evreilor sau dacă manifestă vreo simpatie pentru Hitler, este pasibil de închisoare.

 Nu la fel se procedează însă faţă de crimele înfăptuite sub conducerea lui Lenin şi a lui Stalin în Uniunea Sovietică, unde au fost ucişi aproape 66 de milioane de oameni în lagăre şi închisori. Sau faţă de crimele în masă din China comunistă, unde au fost ucişi 50 de milioane de oameni între 1979 şi 1981. Sau faţă de cele ale americanilor, care au ucis şi ei milioane de oameni nevinovaţi în războaiele de „democratizare” şi eliminare a „terorismului” din ţările asiatice sau din Orientul Mijlociu.

Ceea ce nu se spune, dar treptat iese tot mai mult la iveală, este că toate mişcările importante de pe scena politică a lumii (cel puţin din ultima sută de ani), au fost regizate îndeaproape de lojile masonice, cu scopul reconfigurării forţelor politice şi economice ale lumii, vizând aşa-zisa Noua Ordine Mondială, după un plan foarte minuţios elaborat. Dar a vorbi din această perspectivă despre al Doilea Război Mondial implică să ajungi la secretele celui de-al Treilea Reich şi să arăţi că el a fost duşmanul bancherilor evrei, apoi să dai la iveală planurile masonice care se află încă în desfăşurare…

Fără îndoială, au existat şi există în continuare raţiuni politice, ideologice, militare-strategice sau chiar economice pentru care pare să fie cel puţin preferabil să nu se facă publice asemenea dezvăluiri. Dacă privim însă cu atenţie în jurul nostru, constatăm că umanitatea este menţinută de către „elitele” care conduc lumea, în mod intenţionat, într-o tiranică sclavie economică şi într-o adâncă ignoranţă spirituală şi ştiinţifică. Mai mult decâtatât, în mod tacit aceste „elite” conducătoare vizează plini de cinism reducerea drastică a populaţiei lumii, care pentru ei a devenit un factor destabilizator principal.

 Iată de exemplu ce spunea francmasonul David Rockefeller în anul 2000: „Impactul negativ al creșterii populației asupra tuturor ecosistemelor planetare devine îngrozitor de evident.” Mihail Gorbaciov, ultimul preşedinte al URSS, spunea şi el: „Pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Taie populaţia cu 90%, și nu vor mai fi suficienți oameni rămaşi pentru a face mari daune ecologice.”

 Aceşti păpuşari fără scrupule manipulează conform intereselor lor naţiunile în războaie, ne introduc cu sila pe scară largă aditivi toxici în aproape toate alimentele, promovează intensiv o adevărată industrie farmaceutică dar care mai mult distruge sănătatea decât vindecă, discreditează sau chiar suprimă pe cei care promovează metode eficiente de tratament (de exemplu pentru cancer), răspândesc boli grave prin intermediul chemtrails-urilor şi multe altele…

Ei bine, pentru ca toate acestea să înceteze, adevărul trebuie dezvăluit. Este necesar să învăţăm cu adevărat lecţiile istoriei, deosebind cu mult curaj şi discernământ binele de rău.
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger