Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Semnale misterioase din spatiu

miercuri, 8 aprilie 2015


11 explozii radio rapide din spaţiu par să urmeze acelaşi model matematic ciudat, potrivit unui nou studiu, iar oamenii de ştiinţă nu înţeleg prea bine acest fenomen.

Michael Hippke, de la Institutul de Analizare a Datelor, co-autorul studiului, împreună cu John Learned, de la Universitatea Hawaii din Manoa, au descoperit că aceste explozii, care au fost descoperite pentru prima dată în anul 2011, au toate măsuri de dispersie care se traduc prin multiplii ai aceluiaşi număr, 187,5.

 „Astronomii care au găsit exploziile nu au văzut nimic asemănător până atunci şi nu le înţeleg”, a declarat Learned pentru FoxNews.com. Nu se ştie care este sursa exploziilor Nimeni nu ştie cauza acestor explozii radio rapide, cunoscute şi ca FRB. Acestea durează numai câteva milisecunde, şi numai una dintre ele a fost filmată. Deşi exploziile emană în numai câteva milisecunde la fel de multă energie câtă soarele emană într-o lună, această concizie indică faptul că sursa este foarte mică, suprafaţa ei estimându-se a măsura cel mult câteva sute de kilometri.



 Faptul că dispersiile acestor explozii sunt toate multiple ale numărului 187,5 are şanse foarte mici să fie o coincidenţă, şi indică faptul că sursele sunt relativ apropiate de Pământ, însă este puţin probabil ca ele să fie în galaxia noastră.

 Există foarte multe teorii în ceea ce priveşte originea acestor explozii, inclusiv speculaţii că acestea ar putea fi mesaje trimise de fiinţe extraterestre. Totuşi, comunitatea oamenilor de ştiinţă nu ia în considerare aceste ipoteze, încercând să găsească explicaţii cât mai logice pentru aceste fenomene.

Learned crede că aceste explozii vin, cel mult, din partea unor sateliti ai guvernului. Acesta a mai declarat că ar fi dispus să ia în considerare ipotezele priving extratereştrii numai în cazul în care toate celelalte posibilităţi au fost eliminate. De asemenea, profesoara Maura McLaughlin, de la Centrul Universitar pentru Astrofizică din Virginia de vest, crede că este imposibil ca aceste semnale să fi venit din partea fiinţelor extraterestre, întrucât acestea au nevoie de foarte multă energie pentru a fi produse, echivalentul energetic al mai multor sori la un loc.


Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger