Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Misterioase sfere metalice au cazut din cer in Vietnam

luni, 11 ianuarie 2016

Caz ciudat petrecut recent în Vietnam. Autoritățile de la Hanoi investighează descoperirea a trei sfere metalice care ar fi căzut din cer, în nordul țării. Potrivit armatei sferele au o greutate maximă de 50 de kg și au fost găsite în provincia Quang, în weekendul trecut, după ce mai mulți localnici au semnalizat prezența unor lumini stranii pe cer. Din primele investigații, obiectele metalice nu conțin material radioactiv.



Șeful adjunct al Statului Major din Vietnam, generalul Vo Van Tuan, a declarat că va contacta țările care derulează programe de cercetare și explorare a spațiului în încercarea de a elucida evenimentul care, în opinia sa, s-ar fi putut solda și cu pagube materiale sau chiar victime umane, dacă bilele ar fi căzut într-o zonă populată: „O să-mi contactez omologii din țările care ar putea avea o asemenea tehnologie pentru a fi mai atenți la modul în care își desfășoară activitatea în spațiu”



Totuși, potrivit unui expert local care a văzut obiectele, profesorul Nguyen Khoa, bilele ar putea proveni mai degrabă de la un satelit vechi, care nu ar fi ars complet la intrarea în atmosferă, decât de la o tehnologie nou folosită.

sursa: bbc.com

sursa: independent.co.uk
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger