Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Ce este WowApp, cum câştigi folosind aplicaţia şi cum poţi intra în reţea

vineri, 11 decembrie 2015

Ce este WowApp? WowApp este o aplicaţie gratuită de mesagerie, calling şi video calling care returnează utilizatorilor peste 70% din veniturile încasate din publicitate sau din apelurile plătite. Funcţionează pe smartphone (Android sau iOS), pe tabletă şi pe desktop, fie Windows, fie Mac. În WowApp poţi schimba mesaje text, poţi trimite ataşamente (foto, video etc) şi localizări, poţi iniţia şi primi apeluri voce sau video şi îţi poţi configura grupurile de discuţie.



WowApp are şi un “Mod Privat”, în care toate mesajele sunt automat şterse la închiderea sesiunii sau după jumătate de oră de inactivitate – nici o parte a conversaţiei şi nici fişierele ataşate şi schimbate cu interlocutorul nu sunt stocate pe vreun alt dispozitiv sau server.

În fapt, WowApp este o combinaţie de Whatsapp, Skype şi Yahoo Messenger cu elemente suplimentare de securitate, care-şi recompensează utilizatorii cu mai mult de 2/3 din veniturile realizate.

Cum câştigi bani cu WowApp? Mecanismul recompensei se bazează pe stratificarea reţelei fiecărui utilizator. Fiind o aplicaţie care se extinde pe bază de invitaţie, utilizatorii pot fi ierarhizaţi unii faţă de ceilalţi pe niveluri.

De exemplu, când Ionescu îl invită pe Popescu în WowApp şi acesta acceptă, Popescu devine nivelul 1 de conexiune al lui Ionescu. Când Popescu îl invită, mai departe, pe Georgescu să i se alăture în WowApp, Georgescu devine conexiunea de nivel 2 a lui Popescu și conexiunea de nivel 1 a lui Ionescu – și tot așa.

Veniturile unui utilizator vin din 8 niveluri ale reţelei sale, pe baza afişării bannerelor din aplicaţie, după un algoritm de împărţire care transmite 30% din venituri proprietarilor şi 70% utilizatorilor (algoritmul explicitat e la finalul articolului). Aplicația este gratuită, nu costă nimic să o folosești, de aceea nu este un sistem piramidal.

Aplicaţia are opţiunea de a afişa sau nu reclamele, iar dacă optezi să le vezi, pentru fiecare afișare primești bani.

O altă modalitate de câşig este prin folosirea opţiunii de calling din aplicaţie către numere de fix sau mobil în alte rețele, oriunde în lume (comunicaţiile între membrii WowApp, prin wifi, sunt gratuite).

Ce câştigi poţi transfera în contul tău bancar, cardul de credit sau contul de Paypal sau poţi dona cu un click unui ONG, începând de la 10 cenți. Sunt deja peste 2.000 de fundaţii înscrise în WowApp – multe dintre ele din România.

Cum poţi intra în reţea? În reţea se intră în două moduri:

1. Prin invitaţie de la un alt membru.

sau

2. Direct din pagina mea de WowApp, unde dai click pe butonul “Alatura-te utilizatorului Omae pe WowApp“.


Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger