Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Cel mai gras om din istorie

vineri, 12 iunie 2015

Cel mai gras om din istorie a fost americanul Jon Brower Minnoch născut la 29 septembrie 1941 și decedat la 10 septembrie 1983.

A suferit de obezitate încă din copilărie. În 1963, adică la vârsta de 22 de ani, măsura 1,85 m și cântărea nu mai puțin de 178 kg. A continua să câștige rapid în greutate, peste 3 ani ajungând la 317 kg. În septembrie 1976, Jon Brower Minnoch cântărea 442 kg.În 1978, americanul a stabilit un prim record mondial, când s-a căsătorit cu o femeie de numai 50 de kg. A fost cuplul cu cea mai mare diferență de greutate până în acel moment.

Totuși, în luna martie a aceluiași an, Jon Brower Minnoch a fost internat în spital, din cauza unor serioase probleme cardiace și respiratorii. A fost diagnosticat cu edem generalizat, o acumulare anormală de lichid sub piele. Spre spital, a fost cărat de peste 12 pompieri, ajutați de personalul Spitalul Universitar din Seattle. Aici a fost cazat pe două paturi lipite, 13 persoane căznindu-se să-l întoarcă de pe o parte pe alta. Ajunsese la 635 de kg, devenind cel mai gras om de pe Terra.

După doi ani de dietă strictă, noua greutate a lui Jon Brower Minnoch scăzuse la 216 kg, stabilind astfel un alt record mondial: cea mai mare pierdere de greutate din istorie. În scurt timp, însă, a pus la loc peste 89 de kg, fiind, din nou, internat.


La momentul decesului său, în 1983, cântărea mai mult de 360 kg.
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger