Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Tot ce trebuie sa stii despre Zodia Gemenilor

vineri, 22 mai 2015

Zodia Gemeni ocupă locul trei pe cercul zodiacal clasic european (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 22 mai, încheindu-se pe 21 iunie.

Este o zodie masculină de aer, duală, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planeta Mercur. În mitologie, Mercur reprezintă mesagerul zeilor.

Nativii din Gemeni sunt ușor de recunoscut atât pentru mintea lor activă, cât și pentru faptul că dau dovadă de multă abilitate în conversație.

Sunt foarte sociabili și au talent diplomatic. O mare parte din cei născuți sub acest semn zodiacal se remarcă prin agilitate mentală, capacitate de a învăța rapid, având îndeletniciri în care scrisul primează. Gemenii sunt creativi, vor să facă totul în stil propriu, dovedindu-se uneori dificili pentru ceilalți. Interesele lor sunt multiple și diverse, pentru că aproape totul le atrage atenția, chiar dacă doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Sunt atât de curioși, încât vor să știe și să experimenteze tot ce se poate într-o viață de om, potrivit site-ului www.eastrolog.ro. Sunt atrași de societate și le place să fie înconjurați de mulți oameni, în fața cărora să strălucească. Nestatornici uneori, agitați alteori, luptători pentru dreptate și risipitori ai propriilor energii, Gemenii au un defect specific acestei zodii — sunt prea schimbători. Gemenii sunt ușor de influențat, mai ales dacă se folosește ca armă amabilitatea.

Piatra mistică — agata

Ziua norocoasă — miercuri

Numerele norocoase — 5 și 7

Culori norocoase — albastru, galben

Simțul cel mai dezvoltat — mirosul

Alimente benefice — mazărea, fasolea cu bobul lat, morcovii, nucile, dar mai ales migdalele, alunele și arahidele



Bărbatul născut în zodia Gemeni este un nonconformist al cărui scop este să se facă plăcut celor din jur, în special sexului opus. Jovialitatea lui este de obicei numai aparentă, menită să ascundă un temperament dur și egoist. Face totul pentru a inspira încredere, dar în general nu este statornic și nici fidel. Amabilitatea lui poate fi doar o mască a unei firi foarte dure și realiste. Îi place să zboare din floare în floare.

Femeia născută în zodia Gemeni simbolizează dualitatea. Este inteligență și ingenioasă, cu talent pentru literatură și îi plac călătoriile. Se descurcă de minune în orice context social.

Știe să se pună în valoare prin conversație, dar și prin vestimentație. Geamăna poate juca perfect rolul femeii fatale, trecând fulgerător de la rolul femeii ascultătoare și pline de adorație, la cel de intelectuală sofisticată.

Cu siguranță, această femeie nu cunoaște sensul cuvântului "monotonie". Nu este o gospodină înnăscută, dar este atașată căminului.

Își aranjează foarte bine casa și face față cu succes obligațiilor sale familiale, fără a-și neglija profesia, potrivit www.venus.org.ro. Este indicat să își dezvolte liniștea interioară, autodisciplina și să își canalizeze acțiunile către un scop precis.

Copilul din Gemeni este plin de energie, foarte curios și are, în general, o dispoziție amabilă și binevoitoare, prezența lui fiind agreabilă. Comunicarea este unul din punctele sale forte. Se adaptează cu ușurință oamenilor și circumstanțelor, dăruindu-se cu totul tuturor.

Memoria lui este excelentă, motiv pentru care ceea ce a însușit nu va pierde niciodată. Având o minte ageră are nevoie în mod constant de stimulare. Are talente mai în toate domeniile și ca urmare învățarea unei meserii nu va fi niciodată o problemă de aptitudini, ci una de alegere, cum menționează www.copilul.ro.

Compatibilitate cu alte zodii

Excelentă (100%) — Gemeni, Balanță, Vărsător

Bună (80%) — Leu, Berbec

Riscantă (60%) — Fecioară, Pești

Dificilă (20%) — Capricorn, Scorpion

Nerecomandabil (10%) — Rac, Taur (www.acvaria.com.)

Personalități de la noi născute în zodia Gemeni: Vladimir Streinu, Nicolae Ulieru, Șerban Marinescu, Medeea Marinescu, Nicolae Tomazoglu, Mircea Cărtărescu, Monica Anghel, Ion C. Brătianu, Ion Antonescu, Dan Iordăchescu, Mugur Mihăescu, Cătălina Cristea, Valentin Uritescu, Rodica Mureșan, Ion Rațiu, Jana Gheorghiu, Ileana Cotrubaș, Loredana Groza, Mariana Buruiană, Liviu Papadima, Cornel Coman, Ștefan Agopian, Virgil Ogășanu

Personalități de pe tot mapamondul născute în zodia Gemeni: Laurence Olivier, Joan Collins, Priscilla Presley, Queen Victoria, Bob Dylan, Stevie Nicks, Peggy Lee, John Wayne, Isadora Duncan, Vincent Price, Henry Kissinger, Kylie Minogue, Ian Fleming, LaToya Jackson, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Tony Curtis, Angelina Jolie, Anna Kournikova, Nancy Sinatra, Frank Lloyd Wright, Natalie Portman, Johnny Depp, Jacques-Yves Cousteau, Anne Frank, Helen Hunt, Joyce Carol Oates, Venus Williams, Paul McCartney, Paula Abdul, Anne Murray, Nicole Kidman.

sursa : Agerpres.ro
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger