Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Sondă extraterestră fotografiată pe Marte

sâmbătă, 18 aprilie 2015

O nouă anomalie sau ciudăţenie a fost surprinsă de rover-ul Curiosity pe Marte.

Este vorba despre un obiect misterios, care pare să plutească la numai câțiva centimetri de solul marțian și care se deplasează cu viteză uriașă.

La doar câteva minute după ce NASA a făcut publice fotografiile cu un obiect neidentificat care survolează solul marțian, isteria s-a declanșat în rândul iubitorilor de mistere.

 Prima întrebare care a fost pe buzele tuturor se referă la originea acestui obiect misterios. Nu se cunosc prea multe detalii despre proveniența sa, dar este cert că rover-ul Curiosity a reușit să-i facă numeroase fotografii în timp ce zbura la doar câţiva centimetri de solul planetei Marte.



 După cum se poate observa din fotografii este vorba despre un obiect destul de mic, care cel mai probabil este de origine extraterestră.

 Imaginile au fost analizate și în acest fel s-a exclus posibilitatea ca obiectul în cauză să fie rezultatul unei reflexii optice.

S-a certificat faptul că zboară și cel mai probabil este vorba despre o sondă de origine extraterestră care desfășoară o misiune pe Marte. sonda extraterestra pe marte

Chiar dacă specialiștii NASA nu au avut niciun punct de vedere oficial cu privire la această anomalie, fotografiile sunt grăitoare și adevărul iese astfel la suprafață.


Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger