Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă.

luni, 23 martie 2015

Știm cu toții cât de benefică este ceapa pentru organism. Aceasta poate să acționeze asupra sănătății noastre și de la distanță, fără să fim nevoiți să o mâncăm.

Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă. Ceapa, alături de usturoi, sunt două dintre alimentele care luptă cu microbii, fără a fi nevoie să le consumăm neapărat. O serie de studii a descoperit că acestea, decojite, se „activează”, adică odată intrate în contact cu aerul, vor începe lupta îmotriva bacteriilor și a virușilor.

Tocmai de asta, în trecut, oamenii puneau ceapa și usturoiul direct pe masă, fără a le mai introduce în mâncăruri și de multe ori le consumau crude, pe stomacul gol, mai ales când sufereau de gripă sau răceală.

În cazul în care ceapa nu este consumată pe loc, ci lăsată tăiată în încăpere, aeasta va începe să absoarbă microbii din aer, iar în momentul în care o vom mânca, aceasta va fi plină de viruși și va acționa ca un antidot natural împotriva răcelii ori gripei.


Pe internet circulă o sumedenie de povești despre oameni care au testat experimentul cu ceapa tăiată, lăsată în încăperi și au constatat că fie se îmbolnăveau mai rar, fie forma bolii era una ușoară și se vindecau mult mai repede.

SFAT: Taie o ceapă la ambele capete, înfige o furculiță într-unul din ele, apoi pune capătul repectiv într-un borcan gol și așează-l la căpătâiul bolnavului peste noapte. A doua zi ceapa va fi neagră, din cauza germenilor absorbiți, iar „pacientul” se va simți mult mai bine.

Ceapa și usturoiul au fost folosite în trecut pentru tratarea unor boli grave, cum a fost ciuma neagră. Datorită proprietăților antibacteriene și antiseptice ale acestora, ele erau puse în fiecare cameră și lăsate să acționeze, absorbind virusul răspunzător de boala necruțătoare.

Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger