Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Reteta de mici cu carne de oaie. Special de Paste !

duminică, 29 martie 2015

Pentru că se apropie Paştele şi mulţi cumpără cu această ocazie carne de oaie sau de miel, vă propunem să preparaţi o reţetă de mici cu carne de oaie.

 Reţetă de mici cu carne de oaie:

 Ingrediente

 300 g carne grasă de vită

 300 g carne de oaie 3-4 căţei de usturoi

 1 vârf de cuţit bicarbonat sau 1/2 pahar apă minerală

 2 linguri ulei cimbru piper sare

 Mod de preparare

 Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte cu lama unui cuţit, apoi se amestecă în două linguri de apă.

Carnea de oaie şi de vită se spală, se lasă la scurs, se curăţă de pieliţe şi se taie cuburi, notează restaurantedelux.ro. Urmează să treceţi carnea de oaie de trei sau patru ori prin maşina de tocat, iar rezultatul îl amestecaţi cu bicarbonatul, sucul strecurat de la usturoi, cimbrul, sarea si piperul presărate după gust.

 După ce compoziţia se omogenizează, se pune la rece timp de minim 12 ore.

 Cu mâinile umezite, luaţi câte o lingură din compoziţie şi formaţi mititeii. Puneţi micii pe grătarul încins şi lăsaţi-i să se frigă pe toate părţile. (evident :)

 Poftă bună!
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger