Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Cele mai ciudate tratamente de infrumusetare

luni, 23 martie 2015

Durerea este frumuseţe, cel puţin asta consideră anumite femei care sunt dispuse să facă orice pentru a arăta bine.

1. Tratament facial cu foc

Un neobişnuit tratament de înfrumuseţare Huo Liao, dar popular în Japonia. Prosoapele sunt îmbibate cu alcool, sunt aşezate pe faţă, dar şi pe alte părţi ale corpului, apoi le dau foc.

2. Tratament facial cu melci vii

Spre deosebire de cel cu foc, tratamentul cu melci vii nu presupune decât să nu ai o fobie de ei. În rest, sunt lăsaţi să se plimbe liberi, pe chip, iar mâzga lăsată de ei în urmă te va face cea mai frumoasă.

3. Tratamentul facial de vampir

Fetele din familia Kardashian aşa îşi menţin frumuseţea. În loc să bea sânge, cum face un vampir, se foloseşte sângele propriu pentru masca de frumuseţe.

4. Tratamentul facial cu aur

O mască cu aur de 24K te costă ceva, dar frumuseţea nu are un preţ stabilit. Regenerează pielea, îi oferă fermitate şi elasticitate, previne ridurile. Chiar dacă vei arăta precum Tutankhamen.

5. Tratamentul facial cu caviar

Este indicat să mănânci peşte, dar nu spune nu nici unui tratament de înfrumuseţare cu caviar. Are o mulţime de beneficii asupra pielii tale. Preţul? Unul ridicat.

6. Tratamentul facial cu găinaţ de păsări

La acest capitol, privighetoarea asiatică este campioană. Poţi da de la 200 de dolari în sus, dar nici tu nu te vei mai recunoaşte la final când vei îndepărta găinaţul de pe faţă..

7. Tratamentul facial cu biciul

După ce ai trecut prin proba focului, cea de bici pare floare la ureche. Este o mască ce se lasă să acţioneze 20 de minute pe care o resimţi precum mici bătăi cu biciul pe faţă. Vei avea un ten de bebeluş.



8. Tratamentul facial cu venin de albină

Ce bună este mierea pentru ten, dar ce efecte miraculoase are veninul. Chiar şi asupra sănătăţii organismului. Un ingredient natural ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi stimulează colagenul şi elastina.

9. Tratamentul facial cu urină

De-a lungul istoriei, mulţi au considerat urina în diferite procedee de înfrumuseţare sau în scop terapeutic. Unii o folosesc pentru acnee. Poate fi consumată pe cale orală, sua aplicată local pe zona cu probleme.

10. Tratamentul cu vin

Vinul este bun. Şi băut la masă, dar şi ca produs pentru întreţinerea frumuseţii. Bogat în anti-oxidanţi, acid alfa-hidroxy, vinul oferă sănătate şi vitalitate tenului tău. Pielea grasă face pereche bună cu vinul roşu. Noroc!

Sursa: stiri.apropotv.ro
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger