Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Numere care aduc ghinion

miercuri, 17 iunie 2015

Numărul 13 aduce ghinion, crede multă lume, dar nu este singurul! Multe alte numere sunt damnate, ocolite și blestemate fie din cauza unor superstiții absurde, fie din cauza unor tragedii și situații nefericite cu care au avut legătură.

0888 888 888, numărul care aducea moartea

Mulți oameni își doresc un număr de telefon ușor de reținut, iar dacă mai include și cifra 8, cu atât mai bine, pentru că este considerată în general o influență pozitivă. Cu toate acestea, trei oameni care au deținut numărul de telefon 0888 888 888 au murit în decurs de numai 10 ani. De atunci, nimeni nu l-a mai dorit. Respectivul număr de telefon a fost alocat prima dată de o companie de telefonie mobilă din Bulgaria președintelui ei, Vladimir Grashnov. El a murit în anul 2001 de cancer, după cum s-a scris în presă, deși zvonurile susțineau că ar fi fost otrăvit de unul dintre rivalii săi. Ulterior, numărul a fost achiziționat de controversatul Konstantin Dimitrov, șeful unei rețele de traficanți de droguri. La puțină vreme după ce a primit numărul de telefon, a murit în Olanda, unde se dusese să își inspecteze subalternii. Se pare că mafia rusească era pe urmele sale și au reușit să îl elimine. A treia persoană care a solicitat celebrul număr a fost tot un traficant de droguri, Konstantin Dishliev. A murit și el la scurt timp, într-un restaurant din Sofia, după ce poliția descoperise un transport de droguri în valoare de 130 de milioane de lire. După atâtea crime misterioase, compania de telefonie mobilă a suspendat numărul și l-a șters din baza de date pentru totdeauna.



11 și atacurile teroriste

Mulți dintre noi, de câte ori auzim sau vedem numărul 11 ne amintim de tragedia cumplită din America din data de 11 septembrie 2001. Până și cele două Turnuri Gemene care s-au prăbușit atunci, aflate unul lângă celălalt, descriau pe cer cifra 11. Iar după evenimentele tragice de la New York, sociologii americani au observat apariția unui fenomen ciudat, tot mai mulți dintre concetățenii lor susținând că se uită la ceas mai des la ora 11:11 decât la alte ore. Este posibil ca gruparea teroristă care a lovit America să fii ales data de 11 septembrie 2011 din cauza rezonanței acestui număr, cert este că el apare obsesiv legat de ziua atacului. New York este, din punct de vedere administrativ, statul cu numărul 11. Primul avion care s-a prăbușit peste turnuri avea drept indicativ numărul 11 și 92 de pasageri al bord, adică 9+2, ceea ce face tot 11. Numărul total al victimelor din avioane a fost 254, cifre care însumate fac 11. Ziua de 11septembrie este cea de a 254-a zi din calendar. Încă o dată 2+5+4=11. Exploziile de la Madrid, din 11 martie 2004 (3+1+1+2+4= 11) au avut loc după 911 zile de la atacul asupra Americii. Nu este de mirare că toate aceste conexiuni au aruncat asupra numărului 11 superstiții terifiante și are astăzi o semnificație la fel de întunecată ca numărul 13.

17, cel mai urât dintre numere în Italia

Italienii cred că 17 este numărul cel mai ghinionist dintre toate. Adesea numărul 17, scris cu litere romane, adică XVII, apărea pe morminte ușor schimbat și anume VIXI, care înseamnă ”am trăit”. Pe 17 noiembrie, se prăznuiește Ziua Morților, legată și ea de obiceiul de a nota acest număr pe morminte. De asemenea, 17 este considerat un număr damnat pentru că pe 17 februarie a început potopul biblic, unul dintre puținele evenimente din Biblie datat cu exactitate. În Italia, multe hoteluri nu au camere cu numărul 17, iar multe avioane nu au rândul 17.

 7, cu ghinion pentru chinezi

În majoritatea statelor europene, 7 este considerat un număr benefic și norocos, ba chiar înzestrat cu forța vitală a Universului. Dar în China, el înseamnă abandon, ură sau moarte. Cea de a șaptea lună din calendarul chinez este ”luna spiritelor” și se crede că în acest interval pot reînvia morții și ajung pe pământ duhurile rele. Superstițiile legate de 7 persistă în lumea asiatică și din cauza unor tragegii aviatice în care apare acest număr. În 2014 (2+1+4=7), trei avioane s-au prăbușit în Ucraina, Mali și Taiwan la distanță de 7 zile fiecare, primul accident fiind pe 17 iulie, adică a șaptea lună a anului.
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger