Crama Nobless
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Profetiile lui Nostradamus, interpretate pentru 2015

miercuri, 20 mai 2015

Profețiile lui Nostradamus au fost analizate de mulți cercetători. Cu toate acestea, multe mistere au rămas în catrenele sale. Mulți sceptici cred că profețiile lui Nostradamus sunt pură imaginație. Mai mulți experți în domeniu au demonstrat că mai mult de jumătate dintre acestea s-au adeverit.

Pentru anul 2015, profețiile lui sunt teribile, în sensul că se vor produce evenimente care vor schimba lumea. Conform profețiilor lui Nostradamus lumea va asista la noi schimbări, în ceea ce privește țările lumii, iar catastrofele naturale vor fi multe. Predicția lui Nostradamus conform căreia bogații mor de mai multe ori, se potrivește cu predicțiile economistului Martin Armstrong, care spune că până în anul 2016, vom asista la prăbușirea sistemului financiar.

Armstrong consideră că economia pe care noi o cunoaștem se va prăbuși. Vor fi mișcări de stradă care vor degenera chiar în revoluții. Guvernele lumii vor introduce legi care vor restrânge drepturile omului, motivând apariția acestor legi, ca fiind necesare pentru a împiedica violența străzii. Sistemul bancar se va prăbuși, economia mondială va înregistra schimbări majore.

O altă profeție a lui Nostradamus se referă la erupția catastrofală a Vezuviului, care va afecta toată Italia.
Seismologii, în urma măsurătorilor făcute au declarat faptul că până la sfârșitul anului, Vezuviul va erupe.
Se știe că în anul 79, Vezuviu a erupt, dar în anul 1631, a fost cea mai mare catastrofă produsă de vulcan. La o astfel de catastrofă pot muri între 6000 și 16000 de oameni.

 O altă profeție a lui Nostradamus se referă la producerea unui mare cutremur în SUA. Cutremurul va declanșa o mare erupție vulcanică.



Specialiștii americani au avertizat că vulcanul Sfânta Elena, din statul Washington, va reactiva ca urmare a multor cutremure de magnitudine mare care s-au produs în prima parte a anului 2015. O altă profeție a lui Nostradamus se referă la turnul babel lingvistic, care va dispărea în 2015, grație unui motor universal, care va face traducerea între diferitele nații ale lumii.

O altă profeție a lui Nostradamus se referă la căldura foarte mare din acest an, la seceta care se va produce, la câmpiile care vor deveni aride. O altă profeție se referă la faptul că oamenii vor trăi până la vârsta de 200 de ani. O mare parte a populației, însă, va pieri în catastrofele naturale care se vor produce.

Din cauza unui cutremur puternic în Japonia, centrala de la Fukushima va elimina o mare cantitate radioactivă, care va afecta populația, mediul. Apele vor fi contaminate până în Alaska și California. Populația din Japonia și China va fi contaminată de radiațiile emise de centrală.

Pământul va fi zguduit de mari cutremure. China va fi afectată de aceste cutremure. Super-vulcanii din zona Pacificului vor erupe. Vor fi și inundații puternice, iar Rusia va înregistra temperaturi extreme.

Sunt curios cate din aceste profetii se vor implini in acest an !
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Alte articole interesante :

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. 12 Monkyes.Mistere.Enigme.Curiozitati. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Omae
Proudly powered by Blogger